Hvem er vi?

Klubben

Vi er en motionsklub, primært inden for løb, svømning og cykling. Vi lægger meget vægt på, at der skal være plads til alle. Det gælder alder, form, økonomi… Sportsligt rummer vi også alle.

Vi holder til i om omkring Hareskoven ved Furesø kommune, men har mange medlemmer, som bare bruger os som en mulighed for at indløse en billig licens. Det betyder, at selvom vores bare er omkrinng Furesø kommune, har vi medlemmer i hele landet og i udlandet.
 
Nogle vil bare gerne have nogle at løbe en tur med og andre træner for at deltage i konkurrencer på højt niveau.

Det er det sociale og glæden ved at motionere sammen med andre, der binder os sammen.
30% af vores medlemmer er kvinder, niveauet er fra helt begyndere til Hawaii ironman deltagere - så alle kan være med i ninjas.

Vores motto er: “Vi er nogle medlemmer, der har en klub, og ikke en klub, der har nogle medlemmer”.
 

En anderledes klub 

Vi er en lidt utraditionel triathlonklub. Som medlem af Ninjas, kan du svømme i Værløse Svømmehal indenfor vores træningstider, deltage i vores X-træning eller hvad vi nu ellers finder på, at lave af træning.
 
Men, vi har sjældent en svømmetræner stående på siden af poolen eller en triathlontræner til at lave træningsprogrammer til os. Vi har ingen klublokaler eller krav om klubtøj.
 
Derimod har vi et af Danmarks laveste medlemsgebyrer - og en træning, hvor det sociale er i højsædet. Vi har en smule struktureret træning - men det meste træning er initieret af medlemmerne selv og annonceret via vores facebook side.
 
Derfor kan vi gøre det billigt - og derfor er vi det gode alternativ til de store triathlonklubber med deres høje medlemsgebyrer og lange ventelister.
 

Noget for dig? 

Vi har altid åbent for nye medlemmer.  Hos Ninjas bruger vi ikke ventelister.
 
Du kan melde dig ind direkte her på hjemmesiden - og printe din licens ud med det samme (hvis du ønsker licens).
 
Du kan også bare møde op til en af vores træninger og hilse på - og se om vi er en klub der passer til dig. 

Vi glæder os til at hilse på dig.